LEUVEN MINDGATE

Food for the new millenium


Visionair seminarie op donderdag 6 februari 2003.

Leuven.Inc kondigt de organisatie aan van een visionair seminarie rond de ontwikkelingen in de voedingssector in het algemeen ( bijvoorbeeld convenience, safety, functional foods,...) en de manier waarop de sector en de onderzoekswereld daarop zullen moeten inspelen.

De levensmiddelensector is continu in beweging. Meer dan ooit vinden wetenschappelijke ontwikkelingen hun weg naar ons bord. Maar hoe gaat dit allemaal in zijn werk? Hoe kan de industrie aan de desiderata van de consumenten tegemoet komen en waar staat deze belangrijke bedrijfstak binnen 10 jaar?

Een aantal key-note sprekers zullen u een blik op de toekomst geven in deze materie.

Agenda van dit seminarie:

Datum: donderdag 6 februari, aanvang 17u30, einde 21u00
Plaats: de workshop gaat door in het auditorium van IMEC, Kapeldreef 75, 3001 Leuven

Programma:

* vanaf 17u30: onthaal deelnemers met koffie
* 18u00: Welkom en situering van de workshop
Siska Pottie, Adviseur Voedingsbeleid, FEVIA

* 18u10: Trends en uitdagingen voor de levensmiddelenindustrie
Jan Delcour, professor K.U.Leuven, Laboratorium voor Levensmiddelenchemie
* 18u45: De ontwikkeling van natuurlijke voedingsingredienten als bouwstenen voor gezondheidsbevorderende initiatieven.
Een illustratie van het Orafti 'Proven to improve concept ' en een visie op de toekomst.
Paul Coussement, CEO Orafti (Tiense Suiker)

* 19u20: Puratos, een wereld van kwaliteit en innovatie.
Hoe fundamenteel en toegepast onderzoek bij een wereldproducent een doorslaggevende rol speelt bij de ontwikkeling van de producten van de toekomst.
Eddy Van Belle, CEO Puratos

* 19u55: vraag en antwoord

* 20u10: drink en broodjes

De voordrachten worden in het Nederlands gegeven.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us