LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc seminarie 'Verdienen' je medewerkers wat ze 'verdienen'? Hoe zorg je voor een motiverend loonbeleid.'


Voor u als werkgever vormen de loonkosten misschien met voorsprong de grootste uitgavenpost in uw budget.  Voor uw medewerker vormt het loon niet alleen zijn inkomen maar bepaalt het vaak ook zijn prestige en zijn status.

Toch gebeurt  de loonbepaling in bedrijven te vaak met de natte vinger.  Er wordt een (definitieve) opslag gegeven terwijl een (tijdelijke) toeslag veel adequater is.  Er worden bonussen in cash uitbetaald terwijl er  diverse mogelijkheden zijn die véél interessanter zijn.  Of er wordt een wagen gegeven terwijl een andere collega er zelfs meer aanspraak op zou kunnen maken.

Betaalt u elke medewerker een loon dat billijk is in vergelijking met dat van de collega's en competitief in vergelijking met de markt? Hanteert u een degelijk beoordelingssysteem? Maakt u gebruik van alle fiscale optimalisatiemogelijkheden? Zijn barema's nog van deze tijd? Hoe zorgt u dat er wat meer overblijft van de bonus?

Jo Schouteten, auteur van het boek ‘Beloningsbeleid’ (2013) deelt binnen deze sessie zijn laatste inzichten over de band tussen loon en motivatie met u. Hij zoomt in op alle aandachtsvelden die het loonbeleid beïnvloeden en zijn ideeën over het loonbeleid in 2023.

De spreker

Jo Schouteten is licentiaat in de arbeidspsychologie en oprichter van Quotis. Quotis geeft advies over het opzetten van een intern billijk, extern competitief, transparant, fiscaal geoptimaliseerd loon- en arbeidsvoorwaardenbeleid.

Enkele praktische aspecten

Datum: donderdag 6 november 2014 (14u00-18u00)
Locatie: Park-Inn Hotel, Martelarenlaan 36, 3010 Kessel-Lo - Suggestie parking: "Parking Station" (Martelarenlaan)

Programma

14u00: Ontvangst van de deelnemers
14u30: Verwelkoming door Leuven.Inc
14u40: 'Verdienen' jouw medewerkers wat ze 'verdienen'?  Hoe zorg je voor een motiverend loonbeleid'.
Jo Schouteten, Adviseur Quotis
16u15: Pauze
16u30: Bedrijfscase
17u40: Vraag en antwoord
18u00: Afsluiting met een drankje

Deelname

- 120 euro (excl. BTW): leden Leuven.Inc
- 150 euro (excl. BTW): alle anderen
 logo-kmo-portefeuille Deelname aan onze activiteiten aan -50% korting via KMO-portefeuille
Pijler OPLEIDING: Leuven.Inc Erkenningsnr. DV.O106761
Meer info op
www.kmo-portefeuille.be
KMO-portefeuille aanvraag: voor deze workshop geeft u 4 opleidingsuren in.

Inschrijvingen

Inschrijven kan tot uiterlijk 30 oktober 2014, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Betalen na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega*. Annulatie is echter niet mogelijk.

* Indien u bedrijfslid bent van Leuven.Inc kan u zich probleemloos laten vervangen. Als individueel lid kan u zich enkel kosteloos laten vervangen door een ander Leuven.Inc-lid van uw bedrijf. Indien u zich als individueel lid laat vervangen door een collega (geen Leuven.Inc-lid) zal een extra kost worden aangerekend. 
 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us