LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc Ondernemerscafé '10 jaar ICsense'


Dit ondernemerscafé is helaas volzet.

ICsense werd in 2004 opgericht en is in zijn 10-jarig bestaan uitgegroeid tot het grootste onafhankelijk analoog, mixed-signal IC (Integrated Circuits) ontwerp bedrijf van Europa met bijna 50 mensen. ICsense ontwerpt microchips op maat van internationale bedrijven actief in medische, automobiel en industriële markten. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in sensor interfacing, MEMS, hoge spanning drivers en power management. Voorbeelden van projecten zijn o.a. MEMS digitale speaker aansturing, deep brain stimulation, cochleaire implantaten, kompas en gyroscopen voor smartphones, automotive sensors en aansturingen. ICsense is ISO 9001:2008 en ISO 13485:2012 gecertifieerd.

De chips die ICsense ontwerp zijn steeds first-of-a-kind, dus continue innovatie is van levensbelang. Toch kan ICsense die innovatieve ICs ontwikkelen met een minimum aan respins en risico voor de klant. Hiervoor is sterk  geïnvesteerd in kennisopbouw en in een unieke, innovatieve ontwerpmethodologie. Dat is het fundament van een duurzame groei gedurende 10 jaar.

ICsense is geëvolueerd van een puur ontwerpbedrijf naar een leverancier van totaaloplossingen. In dat model begeleidt ICsense zijn klanten in het volledige ontwikkelingstraject, van initieel concept tot en met de levering van op maat gemaakte chips in massa-volume.

Tijdens dit Ondernemerscafé zal Bram De Muer, CEO en medeoprichter van ICsense, de evolutie toelichten van puur dienstenbedrijf naar een bedrijf dat produkten op maat ontwikkelt. Tevens zullen in het eigen meetlabo een aantal demo’s gegeven worden van chips en systemen ontwikkeld door ICsense.

Enkele praktische aspecten

Datum: Dinsdag 23 september 2014 (17u30 – 20u00)
Locatie: Gaston Geenslaan 9, 3001 Heverlee

Programma

17u00: Ontvangst van de deelnemers
17u30: Verwelkoming door Leuven.Inc
17u40: "10 jaar ICsense: van IC servicebedrijf naar totaaloplossingen"
Bram De Muer (CEO ICsense
18u40: Vraag en antwoord
19u00: Demo - Afronding met een hapje en een tapje
20u00: Einde van het café

Hoe kan u deelnemen?

Inschrijven kan tot uiterlijk 16 september 2014, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contactgegevens). 
Zoals steeds hanteren wij het "first subscribe, first serve" principe.

Opgelet! Leuven.Inc Ondernemerscafés zijn enkel toegankelijk voor onze leden.

Om organisatorische redenen, is het aantal deelnemers beperkt.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een wegbeschrijving.
Bent u na inschrijving verhinderd, dan horen wij dit graag. Stuur ons een mailtje, zo kunnen wij alsnog een andere persoon toelaten.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us