LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc workshop 'Met succes overtuigen, onderhandelen en afsluiten vanuit je persoonlijke verkoopstijl'


De economische recessie maakt dat het voor veel ondernemers en verkopers steeds moeilijker wordt om hun klanten te overtuigen. Er zijn meer bedenkingen, meer tegenwerpingen, (prijs)onderhandelingen worden harder en succesvol afsluiten wordt lastiger.

Deze workshop geeft je concrete richtlijnen om je persoonlijke overtuiging- en onderhandelingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.  Je gaat aan de slag met precies die technieken die jij nodig hebt om succesvol te zijn en die je toelaten je doelen te realiseren ondanks de economische situatie.

Een waaier van overtuigings- en onderhandelingstechnieken

Onderhandelen en overtuigen kent veel facetten. Dit bewijst de literatuur die je vindt rond dit onderwerp. Boektitels gaan van 'Onderhandelen op mensenmaat' en 'Scherp onderhandelen zonder bot te zijn', over 'Geheimen van krachtig onderhandelen' en 'Start bij de neen', tot 'Ontketen het kleine monster en krijg uw zin' en 'Dirty Tricks van het onderhandelen'.

In deze workshop gaan we aan de slag met een waaier van onderhandelingstechnieken en krijg je gepersonaliseerd advies over wat voor jou best werkt.

Programma van de namiddag workshop

  • Inzicht in de verschillende parameters van het onderhandelingsproces
  • 6 principes van menselijke overtuigingskracht
  • Een waaier van onderhandelingstechnieken: van zacht naar hard
  • Overtuigingsgame met persoonlijke feedback
  • 12 concrete afsluittechnieken

Trainer

Deze workshop wordt gegeven door Jochen Roef, persoonlijkheidsexpert en zaakvoerder van Blinc salestraininginstituut. Jochen is auteur van 'Het Salesboek, voor elk type verkoper', uitgegeven door LannooCampus mei 2013.

Ervaring

Het is aangeraden om in voorbereiding van deze workshop de dagopleiding 'Maximaal resultaat met je persoonlijke verkoopstijl' gevolgd te hebben. Deze dagworkshop kan u terugvinden in het Leuven.Inc aanbod.
De eerstvolgende dagworkshop vindt plaats op woensdag 5 februari 2014 (klik hier voor het programma).
Voor info met betrekking tot latere data, contacteer admin@leuveninc.com.

 

Praktische aspecten

Datum: dinsdag 25 maart 2014
Locatie: Innovatie-en Incubatiecentrum, Kapeldreef 60, 3001 Leuven

Programma

Ontvangst van de deelnemers wordt voorzien vanaf 13u30. De workshop start stipt om 14u00 en zal eindigen omstreeks 18u00.

Deelname

Deelnameprijs: 190 euro (excl. BTW): leden Leuven.Inc - 240 euro (excl. BTW): alle anderen
 logo-kmo-portefeuille

Deelname aan onze activiteiten aan -50% korting via KMO-portefeuille
Pijler OPLEIDING: Leuven.Inc Erkenningsnr. DV.O106761
Meer info op
www.kmo-portefeuille.be
KMO-portefeuille aanvraag: voor deze workshop geeft u 4 opleidingsuren in.

Inschrijvingen

Inschrijven kan tot uiterlijk 18 maart 2014, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Betalen na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega*. Annulatie is echter niet mogelijk.

* Indien u bedrijfslid bent van Leuven.Inc kan u zich probleemloos laten vervangen. Als individueel lid kan u zich enkel kosteloos laten vervangen door een ander Leuven.Inc-lid van uw bedrijf. Indien u zich als individueel lid laat vervangen door een collega (geen Leuven.Inc-lid) zal een extra kost worden aangerekend.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us