LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc workshop 'Prospecteren vanuit je persoonlijke verkoopstijl'


Creëer jouw motiverend prospectieplan

Als ondernemer/verkoper weet je dat prospecteren van essentieel belang is voor je omzetcijfer. Contacten zijn contracten! Toch merk je dat de effectieve acquisitie activiteiten vaak naar de laatste plaats op je to do lijst verglijden en er steeds iets tussen komt...

Deze workshop geeft concrete richtlijnen om te bepalen welke prospectie activiteiten voor jouw business nodig zijn en motiverende technieken om deze daadwerkelijk uit te voeren.

Welke prospectietechnieken stimuleren jou tot actie?

In salesboeken en op het internet vind je tientallen prospectie methoden. In deze workshop verdiepen wij ons in een aantal uiteenlopende technieken en kijken we wat bij jouw business en bij jou als verkoper past. Een techniek die je inspireert, zal je ook aanzetten tot actie en dat is het doel.
Naast de concrete technieken kijken we ook naar wat een goede prospectiestrategie is en hoe je acquisitie activiteiten efficiënt opvolgt.

Programma van de namiddag workshop

  • Wie is je klant en waar vind je hem?
  • 9 manieren van contact leggen: welke technieken stimuleren jou?
  • Efficiënt koud en lauw bellen
  • Essentiële tips om te netwerken
  • Tools om online te prospecteren
  • Opmaken van een resultaatsgericht prospectie- en opvolgplan

Trainer

Deze workshop wordt gegeven door Jochen Roef, persoonlijkheidsexpert en zaakvoerder van Blinc salestraininginstituut. Jochen is auteur van 'Het Salesboek, voor elk type verkoper', uitgegeven door LannooCampus mei 2013.

Ervaring

Het is aangeraden om in voorbereiding van deze workshop de dagopleiding 'Maximaal resultaat met je persoonlijke verkoopstijl' gevolgd te hebben. Deze dagworkshop kan u terugvinden in het Leuven.Inc aanbod.
De eerstvolgende dagworkshop vindt plaats op woensdag 5 februari 2014 (klik hier voor het programma).
Voor info met betrekking tot latere data, contacteer admin@leuveninc.com.

 

Praktische aspecten

Datum: donderdag 27 februari 2014
Locatie: Innovatie-en Incubatiecentrum, Kapeldreef 60, 3001 Leuven

Programma

Ontvangst van de deelnemers wordt voorzien vanaf 14u00. De workshop start stipt om 14u30 en zal eindigen omstreeks 18u00.

Deelname

Deelnameprijs: 190 euro (excl. BTW): leden Leuven.Inc - 240 euro (excl. BTW): alle anderen
 logo-kmo-portefeuille

Deelname aan onze activiteiten aan -50% korting via KMO-portefeuille
Pijler OPLEIDING: Leuven.Inc Erkenningsnr. DV.O106761
Meer info op
www.kmo-portefeuille.be
KMO-portefeuille aanvraag: voor deze workshop geeft u 4 opleidingsuren in.

Inschrijvingen

Inschrijven kan tot uiterlijk 20 februari 2014, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Betalen na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega*. Annulatie is echter niet mogelijk.

* Indien u bedrijfslid bent van Leuven.Inc kan u zich probleemloos laten vervangen. Als individueel lid kan u zich enkel kosteloos laten vervangen door een ander Leuven.Inc-lid van uw bedrijf. Indien u zich als individueel lid laat vervangen door een collega (geen Leuven.Inc-lid) zal een extra kost worden aangerekend.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us