LEUVEN MINDGATE

Leuven.Inc Ondernemerscafé 'ISW Limits: 15 jaar opgericht'


ISW Limits werd 15 jaar geleden opgericht als spin-off van de KU Leuven en heette toen nog het ‘Instituut voor Stress en Werk’.

Het voorkomen en behandelen van stressklachten, burnout, conflicten en ongewenst gedrag op het werk waren en zijn nog steeds belangrijke activiteiten voor ISW Limits.

In de loop der jaren heeft het bedrijf zich als partner van haar klantbedrijven daarenboven gespecialiseerd in strategieën en interventies die zowel voor het bedrijf als voor de medewerkers leiden tot positieve effecten zoals engagement, constructieve sfeer, veilige werkattitudes, loyaliteit, job tevredenheid en employability. Hiervoor heeft ISW Limits innovatieve tools en methodieken ontwikkeld die – in samenwerking met partners – geleidelijk aan wereldwijd worden aangeboden.

Het verhaal van ISW Limits is er één van vallen en opstaan. Dirk Antonissen, CEO van ISW Limits, zal tijdens het ondernemerscafé toelichting geven bij de belangrijkste fasen en uitdagingen tijdens de groei van het bedrijf. Daarbij zal hij ook stilstaan bij de huidige activiteiten, tools en projecten van ISW Limits.

Eén en ander wordt vervolgens verduidelijkt door een aantal demo’s en de kans om één van de tools persoonlijk uit te testen.

Enkele praktische aspecten

Datum: Dinsdag 25 februari 2014 (17u00 – 20u30)
Locatie: ISW Limits, Diestsesteenweg 52 bus 0201, 3010 Kessel-Lo

Programma

17u00: Ontvangst van de deelnemers
17u30: Verwelkoming door Leuven.Inc
17u45: "ISW Limits: 15 jaar werken aan welzijn en welbevinden op de werkvloer"
Dirk Antonissen, CEO ISW Limits
18u30: Vraag en antwoord
18u45: Demo's
19u30: Afronding met een hapje en een tapje
20u30: Einde van het café

Hoe kan u deelnemen?

Inschrijven kan tot uiterlijk 18 februari 2014, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier (gebruik hiervoor de 'Register' knop) of via e-mail aan admin@leuveninc.com (met vermelding van uw contactgegevens). 
Zoals steeds hanteren wij het "first subscribe, first serve" principe.

Opgelet! Leuven.Inc Ondernemerscafés zijn enkel toegankelijk voor onze leden.

Om organisatorische redenen, is het aantal deelnemers beperkt.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een wegbeschrijving.

Bent u na inschrijving verhinderd, dan horen wij dit graag. Stuur ons een mailtje, zo kunnen wij alsnog een andere persoon toelaten.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us