LEUVEN MINDGATE

TASS BelgiŽ benoemt Jan Van Lishout tot Managing Director


TASS is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS) BV. TASS biedt oplossingen aan binnen het domein van embedded en technische software zowel in Nederland als in België. In zijn nieuwe functie gaat Jan Van Lishout verder invulling geven aan de ambitie van TASS om als een van de leidende spelers in de Benelux haar marktpositie verder te versterken in België. Jan Van Lishout zal hierbij de activiteiten overnemen van Geert Adriaens, die zich na 10 jaar als Managing Director van TASS Belgium gaat oriënteren op nieuwe activiteiten. Geert Adriaens zal gedurende de rest van 2010 zijn taken overdragen aan Jan Van Lishout, die dan vanaf 1 januari 2011 het roer definitief overneemt.

Jan Van Lishout maakt na 11 jaar de overstap van Progress Software, een leverancier van software-producten en -diensten die bedrijven in staat stelt om hun processen te optimaliseren. Hij heeft er tijdens zijn carrière de rollen doorlopen van internationaal Lead Architect naar Country Manager Belux tot General Sales Director EMEA.

'TASS Belgium heeft zich de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een solide top 3 speler in België. De laatste 10 jaar heb ik als Managing Director samen met het groeiende aantal medewerkers van TASS deze positie kunnen op- en uitbouwen, mede in samenwerking met de zusterorganisatie in Nederland. Eerst was dit onder de vleugels van Philips, en na een succesvolle verzelfstandiging in 2007, de laatste 3 jaar binnen Total Specific Solutions (TSS) BV. TASS België heeft overigens de crisis van 2009 goed doorstaan, en heeft in de loop van dit jaar ook weer de weg omhoog gevonden met een gezonde herstelgroei.
Ik ben trots op deze ontwikkeling en heb er het volste vertrouwen in dat onder leiding van Jan Van Lishout de door TASS gevolgde koers succesvol zal worden voortgezet', aldus Geert Adriaens.

'We zijn erg verheugd met de komst van Jan Van Lishout. Geert Adriaens heeft de afgelopen jaren een stevige organisatie opgebouwd die klaar is voor de toekomst. Op basis van dit solide fundament kan Jan Van Lishout met zijn kennis en ervaring TASS naar de volgende fase leiden in België. Het is de ambitie van TASS Belgium om haar marktpositie verder uit te bouwen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit de komende jaren gaat lukken', aldus Robin van Poelje, CEO Total Specific Solutions (TSS).

TASS software professionals (www.tass.be) is een dienstverlener op het gebied van technische en embedded software. Een mensgerichte organisatie die al meer dan 30 jaar voorop loopt in de ontwikkeling van software voor technisch hoogwaardige producten.

Total Specific Solutions
Total Specific Solutions is een ICT-onderneming die specifieke oplossingen aanbiedt aan top 500-bedrijven en centrale en decentrale (semi-)overheidsinstellingen met een focus op software, businessconsultancy en dienstverlening. Total Specific Solutions bestaat uit ICT-ondernemingen die alle top 3-spelers zijn binnen hun eigen specifieke markt, en levert een heldere, toegevoegde waarde aan zijn klanten. Met circa 1550 medewerkers behaalt Total Specific Solutions een omzet van EUR 165 miljoen. Total Specific Solutions voorziet de komende jaren een verdere groei.
Meer informatie is beschikbaar op: www.totalspecificsolutions.nl.


Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us