LEUVEN MINDGATE

'Terug naar morgen' vanaf 30 september in de bioscoop


Terug naar morgen is een film van Lukas Bossuyt met Matteo Simoni, Koen De Graeve, Robbrecht Vanden Thoren, Carina Smulders en Charlotte Anne Bongaerts in de hoofdrollen. De film werd geproduceerd door Caviar, in Leuven opgenomen en is op 30 september te zien in de bioscoop.

Terug naar morgen’ is een meeslepend liefdesverhaal waarin KU Leuven-professor Viktor (Koen De Graeve) en doctoraatstudent Titus (Robrecht Vanden Thoren) een manier ontdekken om het verleden te veranderen. Door e-mails naar het verleden te sturen, slagen ze erin de geschiedenis te manipuleren. Al snel komen ze er achter dat hun revolutionaire ontdekking grote gevolgen heeft, niet alleen voor henzelf, maar ook voor hun omgeving.  Bekijk de trailer op: www.terugnaarmorgen.be

Deze film kwam tot stand met de steun en medewerking van Leuven.Inc en het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), Screen Flanders, Nederlands Filmfonds, Eén, Telenet, Kinepolis Film Distribution (KFD), de Belgische tax shelter voor filmfinanciering en ook KULeuven, de stad Leuven en KBC.

Bron: Nieuwdienst KU Leuven

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us