LEUVEN MINDGATE

Een digitaal idee rond Smart Territories, Media & Content, of Zorg & Welzijn? Dien je project nu in!


Heb je een innovatief business idee voor een product of dienst in het domein van Smart Territories, Media & Contents of Zorg & Welzijn? Dien je voorstel in en maak kans op coaching en financiering via FIWARE's FI-C3 programma, opgezet om ondersteuning te bieden aan KMO's en webondernemers die internationale impact willen genereren met hun Future Internet toepassing.

Ondersteuning en financiering

Het FIWARE Acceleratie Programma biedt ondersteuning en financiering aan KMO’s, creatieve geesten en web-entrepreneurs om hun business een boost te geven en succesvol in het Future Internet verhaal te stappen.

Via het FIWARE programma verwelkomt iMinds projecten in uiteenlopende domeinen en helpt Europese ondernemers om internationaal hun stempel te drukken. Door een tastbare boost te geven aan Europa's brede scene van ondernemers tracht iMinds ook nieuwe jobs en economische waarde te creëren voor onze regio.

Oproep voor digitale business ideeën

Het Europese FI-C3 programma wil KMO's en web entrepreneurs aanmoedigen om innovatieve producten/diensten te ontwikkelen in drie ondernemersdomeinen: Smart Territories, Media & Content en Zorg & Welzijn. 

iMinds helpt je om je idee voor een Future Internet toepassing te ontwikkelen. We bieden:

De FI-C3 projectoproep is open van 1 juni tot en met 30 juni. Meer info

www.iminds.be

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us