LEUVEN MINDGATE

Test & Measurement Solutions opent vestigingen in Nederland en Polen


Test & Measurement Solutions boekte in 2014 een groei van 15%. Om de groei verder te zetten, investeert het Limburgse bedrijf in nieuwe vestigingen in Nederland en Polen. Daarnaast zet het bedrijf volop in op blijvende bijscholing van haar medewerkers om hoogtechnologische expertise te garanderen.

Met de opening van nieuwe vestigingen in Nederland en Polen wil extra ruimte voor testopstellingen en arbeidsplaatsen creëren. Momenteel stelt T&M Solutions een 100 tal medewerkers te werk in Europa.
Nu producten steeds kleiner en complexer worden, neemt het belang van nauwkeurigheid en het tijdig opsporen van defecten toe, voor zowel de klant als de eindgebruiker. De eindconsument stelt steeds hogere eisen en is bovendien steeds mondiger.
Sociale media zorgen voor de grootschalige verspreiding van beoordelingen en percepties. Daarom willen producenten meer dan ooit zeker zijn van de kwaliteit van hun producten

Kurt Hensen, CEO van T&M Solutions: “Ons bedrijf bereidt zich voor op de stijgende vraag naar kwaliteitsgaranties en kostenefficiëntie. We streven ernaar in de nabije toekomst aan meer klanten oplossingen te bieden, die zowel producenten als eindgebruikers tijd, moeite en kosten besparen.”

In Nederland verhuist het hoofdkantoor naar een nieuw, groter gebouw in Arnhem met extra testruimte en plaats voor bijkomende arbeidskrachten.

In Polen opent dit bedrijf een volledig nieuw kantoor in Krakau. Daar werken nu al meer dan 10 nieuwe medewerkers. De vestiging in Wroclaw blijft het Poolse hoofdkantoor.

 

Bron: Engineeringnet.be

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us