LEUVEN MINDGATE

Dien je voorstel in voor iMinds Go Global program


Heeft je onderneming internationale ambities? Mooi, want het succes en de groei van veel digitale bedrijven hangt af van de mogelijkheden om voorbij hun eigen markt te kijken. Lokale markten bieden meestal beperkte groeimogelijkheden. Daarom lonken veel bedrijven en innovatieve ondernemingen al in een vroeg stadium naar internationale verkoop. 

iMinds ontwikkelde het Go Global internationalisatieprogramma om jouw expansieplannen te ondersteunen. Wij bieden middelen en coaching om internationale kanalen te verkennen, te ontwikkelen en er als entrepreneur op in te spelen.

Wat biedt het Go Global programma?

iMinds biedt op vele manieren ondersteuning en begeleiding bij jouw internationala expansie - via ons wereldwijde netwerk van business coaches en internationale professionals. Op maat van jouw bedrijfsnoden kan je een beroep doen business development, marktonderzoek, opportunity assessment, introductie via evenementen of bij strategische partners. 

Welke markten?

De geografische focus van ons internationalisatieprogramma ligt vooral op de VS, via ondersteuning in San Francisco, New York en Boston. 

Go Global is ook sterk in Azië, met een iMinds kantoor in Singapore en lokale business development ondersteuning. Recent werd ook een hub opgezet in Seoul om de Zuid-Koreaanse markt te verkennen.  

Brazilië is de grootste markt in Zuid-Amerika en is daarnaast ook een ideaal startpunt voor verdere introducties in de Zuid-Amerikaanse regio's.

Zin om je kans te wagen?

Dien je business voorstel in voor een van onze twee competitieve calls per jaar. 
Onze eerste Go Global call van 2015 is nu open. Deadline: 4 juni

Ik wil deelnemen

http://www.iminds.be/business/

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us