LEUVEN MINDGATE

iStart call geopend: Dien je idee voor een tech start-up in!


iStart is het business incubation programma van iMinds. Het biedt verregaande start-up coaching, infrastructuur, ondersteuning en financiering aan (toekomstige) tech entrepreneurs. Onze call voor start-up projecten is open tot 1 mei.

Financiering, coaching en infrastructuur voor je tech start-up

Het iMinds iStart business incubation programma is speciaal ontworpen voor startende entrepreneurs die een tech business willen oprichten. Over een periode van 6 tot maximum 18 maanden ondersteunt iMinds business projecten met financiering (max 50k EUR als een converteerbare lening), maar ook met coaching en training, afhankelijk van je specifieke behoeften (coaching van domeinexperten, toegespitste trainingen in bepaalde thema’s, entrepreneur-in-residence...).

"HET ULTIEME DOEL VAN ISTART IS OM ONDERSTEUNING TE BIEDEN AAN EEN BUSINESS IDEE, TOT DAT DIT ZO VER STAAT DAT HET PROJECT ER IN SLAAGT FINANCIËLE STEUN UIT DE MARKT AAN TE TREKKEN, EN ZICH ONAFHANKELIJK VERDER KAN ONTWIKKELEN." - Sven De Cleyn (iMinds Incubation Programs)

iStart werd erkend als een van de 25 beste University Business Incubators ter wereld.

Dien je start-up idee in

Ons programma focust op start-ups met een zekere technologische inventiviteit (hoewel breed geïnterpreteerd) en die het potentieel en de ambitie hebben om een wereldwijde speler te worden. 

Om in aanmerking te komen, is een zekere vorm van proof-of-concept of prototype van het kernproduct / de kerntechnologie noodzakelijk. Op het moment van indiening hoeft je start-up nog niet opgericht te zijn. Daarentegen, indien je geselecteerd wordt, dan verwachten we dat je een vorm van legale entiteit opricht.

De projectoproep loopt van 1 april tot en met 1 mei. Dien je voorstel in

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us