LEUVEN MINDGATE

Limburgse entrepreneurszin komt bovendrijven tijdens Pitch & Pizza start-up event


De eerste editie van Pitch & Pizza, een initiatief waarmee Young Prozzz en iMinds de hand willen reiken naar Limburgers met start-up plannen, was een overweldigend succes. Zo’n 120 geïnteresseerden kwamen op 10 februari luisteren naar de 5’ pitches van zes geselecteerde kandidaten en de constructieve feedback van de expertenjury.

Start-up idee pitchen

Pitch & Pizza stond open voor iedereen met een start-up idee en meer dan 120 geïnteresseerden hadden zich vooraf ingeschreven. Slechts zes kandidaten kregen de kans om hun business idee in 5 minuten te pitchen voor een jury van professionals, met onder meer Bart Becks (iMinds chairman). De gefundeerde feedback die ze kregen was ook waardevol voor het publiek, net als de vele kansen om te netwerken met gelijkgezinde ondernemers en starters. De reacties achteraf waren over de hele lijn bijzonder positief.

Entrepreneurship aanmoedigen

De eerste editie in Limburg komt tegemoet aan de nood van de regio om zijn economie aan te zwengelen via nieuwe start-ups en innovatieve businesses. Het event ging door bij Mobile Vikings en werd verder ondersteund door MIC Vlaanderen.

Bekijk alle foto’s van het event

Ontdek hoe iMinds jouw start-up plannen een boost kan geven

www.iminds.be

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us