LEUVEN MINDGATE

KBC kiest Amplexor als structurele ICT-partner


KBC Group, de geïntegreerde bank-verzekeraar voor hoofdzakelijk retail-, kmo- en lokale midcapcliënten, kiest Enterprise Content Managementspecialist Amplexor als structurele partner voor de bouw en het onderhoud van verschillende KBC websites en web content managementsystemen. De voorbije jaren deed KBC meermaals beroep op de expertise van Amplexor. De eerste samenwerking dateert reeds van 2005. Amplexor ontwikkelde in de loop der jaren verschillende websites voor de bank-verzekeraar en ook in 2014 gaf KBC de opdracht voor de bouw van een gloednieuwe website voor ondernemers.

Preferentiële partner

“KBC maakt al verschillende jaren gebruik van de ICT-diensten van Amplexor”, vertelt Lode Vandermeulen, Sales Manager bij Amplexor. “Dat KBC ons nu kiest als structurele partner is een bekroning van al het geleverde werk. De komende jaren zullen we het IT-departement van KBC de resources en de skills leveren voor de ontwikkeling van web content managementplatforms in Drupal en Adobe Marketing Cloud.”

“Amplexor heeft zich steeds een betrouwbare en flexibele partner getoond”, licht Luc Pauwels, CIO Belgium bij KBC Bank & Verzekering, toe. “Om KBC’s ambities in de digitale wereld, waarin interacties en informatiedeling met klanten cruciaal zijn, waar te maken, beslisten we om over te schakelen naar modernere digitale platformen. KBC selecteerde Adobe AEM en koos voor Amplexor als partner voor de professionele aanpak van zowel de ontwikkeling als het onderhoud van de vernieuwde websites en portals. De samenwerking met Amplexor laat KBC ook toe om de leercurve die samengaat met de ontwikkeling, implementatie en exploitatie van het nieuwe platform voor de eigen medewerkers te verkorten.”
 


 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us