LEUVEN MINDGATE

Wegwijzers voor tech start-ups op iMinds The Conference


Topondernemers aan het woord

Voor de plenaire sessies wist iMinds The Conference enkele indrukwekkende business experten te strikken, waaronder Mariana Mazzucato (auteur, Professor in de Economie en beleidsadviseur) die haar visie zal toelichten over de rol van de overheid in economische groei. Mis verder absoluut niet de talks van Dries Buytaert (CTO Acquia, Young Global Leader in 2013 en Entrepreneur of the Year in 2012) en Jürgen Ingels (oprichter en CFO van Clear2Pay, mede-oprichter van NG DATA), zelf ooit ambitieuze beginners in de technologische markt.

‘Entrepreneurial Challenges’ aanpakken

In de namiddag breakout ‘Entrepreneurial Challenges’ spreken ervaringsdeskundigen Benjamin Southworth (Narrative Matrix Engineer, Southworth - Stoyanova) en Zhong Xu (mede-oprichter en CEO van POSIOS) over groei van jonge tech bedrijven buiten Vlaanderen. Het tweede deel van de breakout focust op groei door productinnovatie.

Demo’s en networking

De uitgestrekte beursvloer met 60+ demo’s biedt onder meer plaats aan enkele boeiende iMinds affiliated start-ups. Maak kennis met bijvoorbeeld AllThingsTalk (het Internet of Things), LindaCare (innovatieve zorgoplossing) en Small Town Heroes (mediaconsumptie van de toekomst). iMinds The Conference telt talloze networking opportuniteiten, tijdens de lunch en networking drink. Ook dit jaar staan er op de registratielijst - naast iMinds onderzoekers en innovatiemanagers - al een groot aantal collega start-ups, media-actoren en investeerders.

 www.iminds.be/Conference2014

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us