LEUVEN MINDGATE

Internet of Things en hoogtechnologische visualisatie voornaamste technologieën op iMinds The Conference 2014


Internet of Things

Het Internet der Dingen staat al jaren hoog op de onderzoeksagenda van iMinds en duikt tegenwoordig steeds vaker op in ons dagelijks leven. Tijdens de breakout sessie over Internet of Things (IoT) zullen voortrekkers uit de industrie en internationale domeinexperten zoals John Baekelmans (Cisco), George Yianni (Philips Hue) en Abby Margolis (Director of Research bij Claro Partners) uitwijden en debatteren over de impact van IoT, de waarde ervan voor de gebruiker en de opportuniteiten die ondernemingen kunnen grijpen.

Hoogtechnologische visualisatie

Met zijn uitgebreide toepassingsmogelijkheden in oneindig veel domeinen – van chirurgie op afstand tot televisie-uitzendingen – is en blijft hoogtechnologische visualisatie een van de meest veelzijdige kerntechnologieën. iMinds wordt al jarenlang wereldwijd erkend voor haar expertise in High-Tech Visualisation, en laat in deze breakout sessie het woord aan digitale tech entrepreneurs en toponderzoekers zoals Aljoscha Smolic (Disney Research), Peter Schelkens (iMinds - ETRO - VUB) en Aljosha Demeulemeester (Graphine).

Indrukwekkende lijst van plenaire sprekers

Naast nog twee andere breakout sessies – over Zorg & Gezondheid (INtoCARE14) en Entrepreneurial Challenges – pakt iMinds The Conference ook uit met een inmiddels volledig bevestigde sprekerslijst voor de plenaire toespraken. Mariana Mazzucato (auteur, Professor in de Economie en beleidsadviseur), Eron Kelly (General Manager van SQL Server Marketing bij Microsoft) en Jurgen Ingels (oprichter van Clear2Pay en mede-oprichter van NGDATA) zijn de meest recente namen.

Netwerking en demovloer

Een absolute troef van iMinds The Conference is de uitgestrekte demovloer waar 60+ onderzoeks- en start-upprojecten aan de 1000+ aanwezigen zullen demonstreren hoe digitale innovatie tot leven komt. Deze hotspot is dé plaats voor interessante ontmoetingen, net als de  grootse afterparty in het teken van iMinds’ tiende verjaardag.

Programma en registraties

www.iminds.be/conference2014

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us