LEUVEN MINDGATE

InnovAGE is op zoek naar innovatieve producten, processen of diensten in de ouderenzorg


OPROEP – stel uw innovatieve product, dienst of proces voor de zorgsector voor en maak kans op een begeleidingstraject op maat.
9/10/2014 van 13.00 tot 17.30 – stadhuis Leuven

Op donderdag 9 oktober vindt de derde gebruikerscommissie van de zorgproeftuin InnovAGE plaats. Tijdens deze bijeenkomst geven we u een update over de stand van zaken van deze proeftuin ouderenzorg. Als zorgondernemer krijgt u de kans om uw product, proces of dienst voor te stellen aan de aanwezigen. Uniek is dat zorgorganisaties, verzorgenden en onze doelgroep ouderen hun visie geven op uw innovatie, vanuit hun eigen expertise en ervaring. Dit is een uitgelezen kans om partners te vinden en connecties te maken in de zorgwereld. InnovAGE is namelijk steeds op zoek naar nieuwe innovatieve projecten, die getest kunnen worden op onze testpopulatie, waarbij bedrijven in co-creatie werken met zorgaanbieders.

Voor wie is dit interessant?

Elke onderneming actief in de witte economie of met plannen in de wereld van de gezondheidszorg, geïnteresseerd om een concreet innovatief product, dienst of proces voor te komen stellen, dat klaar is voor test of gebruik en zich niet meer in de eerste ontwikkelingsfase bevindt.

Doelstellingen InnovAGE

Uw innovatie moet binnen de doelstellingen van het platform InnovAGE vallen: het toevoegen van kwalitatieve jaren aan het leven van senioren. We willen senioren helpen hun leven zo zelfstandig mogelijk in te vullen, waar mogelijk in de thuissituatie. Hierbij ligt onze focus op kwetsbare senioren met een complexe of specifieke zorgvraag.

Begeleidingstraject op maat

Na afloop van uw pitch krijgen deelnemers de kans om publiekelijk vragen te stellen of te reageren. Op het einde van de middag krijgt elk bedrijf een vaste tafel tijdens de receptie, zodat geïnteresseerden u makkelijk weten te vinden. Elk bedrijf krijgt schriftelijke feedback over zijn voorgestelde innovatie. De beste innovaties krijgen een begeleidingstraject op maat aangeboden: samen met onze partners gaan we op zoek naar de beste aanpak om uw product of dienst uit te testen en te vermarkten.

Is dit iets voor uw onderneming?

Dan vragen we u om onderstaande vragen te beantwoorden en te bezorgen aan Jessica Hekking (jessica.hekking@selgoal.be) voor maandag 8 september.
Een 6-tal ondernemingen krijgen de kans hun innovatie kort voor te stellen. Alle inschrijvingen worden confidentieel behandeld.

Naam Bedrijf + contactpersoon
Welk product, dienst of proces wil u voorstellen op de gebruikerscommissie? Leg uit in een paar zinnen.
Hoe ver staan uw innovaties? Wat is de volgende stap in uw business model?
Waarom wilt u uw innovatie voorstellen op de gebruikerscommissie?
Op welke manier past uw innovatie binnen InnovAge?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jessica Hekking, via jessica.hekking@selgoal.be of 016 31 94 22

Over InnovAge

InnovAGE is het zorgproeftuinplatform uit regio Leuven en maakt deel uit van de Vlaamse zorgproeftuinen (meer info: www.zorgproeftuinen.be). Als platform faciliteren de InnovAGE partners innovatie in de ouderenzorg door initiatieven en projecten te ondersteunen, die gericht zijn op vernieuwende producten en/of processen in het domein van zorg- en dienstverlening voor ouderen. Uniek aan InnovAGE is dat het platform en de projecten breed gedragen worden door de partners. Door een project in te dienen via het platform, kan uw idee uitgetest worden in een menselijk labo: een zorgproeftuin. Het doel van InnovAGE is om kwaliteitsvolle levensjaren toe te voegen en richt zich vooral op ouderen met een specifieke of complexe zorgvraag.

 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us