LEUVEN MINDGATE

Cera Award: PROJECTOPROEP 'Technologische innovatie in social profit'


Cera Award: innoveren met een hart!

Deadline indienen projecten: eind februari 2014

Ook in de socialprofitsector komt technologische innovatie meer en meer aan bod. Techniek en technologie zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Grijp daarom nu uw kans om uw eigen techn(olog)isch probleem voor te leggen aan geëngageerde studenten die hun technisch-wetenschappelijke kennis willen inzetten om tot een creatieve, kostenefficiënte en innovatieve oplossing te komen. Dit in het kader van een eindwerk of ontwerpopdracht. Eén van zulke projecten was bijvoorbeeld het communicatiepaspoort.

We streven naar een win-win situatie om enerzijds studenten meer betrokken te maken met de sector en hun sociaal-communicatieve vaardigheden te stimuleren, anderzijds om de socialprofitsector de mogelijkheden van technologie te laten ervaren.

Speelgoed aanpassen voor kinderen met een handicap? Aangepaste applicaties maken voor een bepaalde doelgroep? Woonaanpassingen? Planningssystemen en energievraagstukken? Met het indienen van uw technisch-wetenschappelijk probleem bij ons opent u de deur naar nog niet geziene mogelijkheden. CERA-Award brengt werelden samen om zo tot een unieke samenwerking te komen. Kijk hier voor een compilatiefilmpje.

Downloaden van beeldmateriaal voorbeelden kan via deze link hier (word document).

Doe mee!

Heeft uw organisatie ook een techn(olog)isch-wetenschappelijke vraag of idee? Ga naar http://www.cera-award.be/ en dien uw idee/project online in. Projecten indienen kan t.e.m. eind februari 2014. Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Meer info?

Cera Award – RVO-SOCIETY
E-mail: cera-award@rvo-society.be
Telefoon: 016/28 82 62
www.cera-award.be

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us