LEUVEN MINDGATE

Test & Measurement Solutions neemt CENAT over


Test & Measurement Solutions in Hasselt heeft het engineeringbedrijf CENAT in Kortrijk overgenomen. CENAT (Control Engineering and Automation) werd opgericht in 2006 en heeft sindsdien een bijzondere expertise opgebouwd in de ontwikkeling van ‘Embedded’ en  ‘Hardware in the Loop (HIL)’ testsystemen. Dit zijn testplatformen die gebouwd worden om zeer omvangrijke of budgettair onhaalbare testcondities te simuleren.

Kurt Hensen, Director van Test & Measurement Solutions: “Deze overname is een belangrijke stap in het kader van de groeistrategie van ons bedrijf. We halen niet alleen bijzondere expertise in huis op het vlak van high level en complexe testsystemen maar we positioneren ons ook met onze integrale test- en meetoplossingen aan de andere kant van het land, vlakbij de taalgrens en bij Frankrijk. Bovendien kunnen we dankzij de expertise van CENAT de business unit ‘industriële automatisering & sturing’ in Hasselt verder uitbouwen. Op termijn zal dit ongetwijfeld een aantal extra arbeidsplaatsen opleveren, zowel in Hasselt als in Kortrijk.”

Naast het hoofdkantoor in Hasselt heeft Test & Measurement Solutions nog vestigingen in  Nederland (Eindhoven en Arnhem) en in Polen (Wrocław). In al deze vestigingen worden volwaardige test- en meetoplossingen ontwikkeld, waarmee de klanten de kwaliteit van hun productieprocessen en/of producten kunnen optimaliseren. 70 ingenieurs zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van totaaloplossingen, die virtuele instrumentatie als basis hebben en verder opgebouwd worden via de andere kerncompetenties van het bedrijf.

www.tm-solutions.eu

Contact:

Test & Measurement Solutions
Kurt Hensen, CEO
Research Campus 8
3500 Hasselt, Belgium
T. +32 11 35 25 48
F. +32 11 35 25 49
info@tm-solutions.eu

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us