LEUVEN MINDGATE

Passwerk wint de Employment for All Award


Dit voorjaar diende Passwerk haar kandidatuur in voor de Employment for All Award, uitgeschreven door EASPD (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities). De EASPD vertegenwoordigt in Europa zo’n 10.000 dienstverlenende organisaties.  Passwerk werd, samen met een Spaans en Oostenrijks project, voor deze award genomineerd.  Op 27 september werd de winnaar bekend gemaakt tijdens het jaarcongres dat plaats had in Istanbul… And the winner of the Employment for All Audience Award werd Passwerk.  Met meer dan het dubbel van de stemmen ten opzichte van de twee andere genomineerden werd Passwerk door de aanwezigen gekozen tot winnaar.

Onlangs kreeg Passwerk ook minister Freya Van den Bossche op bezoek. Naast Energie, Wonen en Steden, is zij ook Vlaams minister voor Sociale Economie. Samen met twee van haar medewerkers heeft zij met veel interesse kennisgemaakt met het bedrijf, de activiteiten en aanpak, en met enkele van de medewerkers. Rond die tijd kondigde SAP wereldwijd aan dat het op termijn ongeveer 1 procent van zijn personeelsbestand wil invullen met medewerkers met een autismespectrumstoornis.

Zowel het bezoek van de minister als deze aankondiging door SAP genereerde voor Passwerk heel wat media-aandacht. Passwerk hoopt dat in de toekomst ook andere bedrijven de kwaliteiten van personen met ASS ontdekken en hen een volwaardige plaats geven in hun bedrijf.

 

Contactgegevens

Passwerk cvba met sociaal oogmerk
Potvlietlaan 5b
2600 Berchem

Algemeen
Nico De Cleen, directeur
0474 087 200
nico@passwerk.be

Commerciële en externe communicatie
Dirk Rombaut, sales manager
0495 290 196
dirk@passwerk.be

 

Bron: Passmap, de digitale newsletter van Passwerk

 

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us