LEUVEN MINDGATE

Spin-offs en kleine high-tech bedrijven: zet uw bedrijf in de kijker tijdens de IEEE Jobdag op 7 december 2011


Georganiseerd door de IEEE Student Branch Leuven

Zesde editie van de jobdag voor spin-offs & kleine high-tech bedrijven - woensdag 7 december 2011
Deadline inschrijvingen: 20 november 2011

Doelgroep

De doelgroep van deze jobbeurs zijn de kleinere high-tech bedrijven en werkzoekenden/studenten binnen het brede vakgebied van IEEE: elektrotechniek, elektronica, computerwetenschappen, ICT, elektromechanica, bio-informatica,. . . M.a.w. alle spin-offs van de Belgische universiteiten en onderzoeksinstellingen, en alle bedrijven met minder dan 100 werknemers die zich toespitsen op high-tech. 
Hoewel er bij deze kleine bedrijven een grote vraag is naar hoog opgeleide technici, is het voor hen vaak moeilijk zich bij jonge mensen te profileren naast de grote multinationals.

Tijdens de beurs zullen bedrijven de mogelijkheid hebben zichzelf voor te stellen op een stand en indien daarvoor gekozen wordt door middel van een korte bedrijfspresentatie, seminarie, demonstratie,. . .

Om zoveel mogelijk jong talent aan te trekken zal IEEE voldoende informatie verspreiden naar alle Vlaamse universiteiten en hogescholen die opleidingen aanbieden binnen uw interesse.

Programma

11u00 - 12u30: Opstellen van de standen. Deze zullen tijdens de volledige namiddag te bezoeken zijn
12u30 - 17u00: Toegang tot de verschillende beursstanden en tegelijkertijd seminaries
17u00 - 19u00: Afsluitende receptie

Formules voor bedrijven

  • Stand: Er wordt een ruimte voorzien in de expositieruimte waar uw bedrijf zich kan voorstellen aan de hand van enkele posters en eventueel een kleine opstelling. Er wordt één pagina A5 voorzien in de jobbeursgids die uitgedeeld wordt aan alle aanwezigen. Deze pagina volgt een standaard layout die dezelfde is voor alle bedrijven. We vragen de deelnemers een cv-vragenlijst in te vullen tijdens de inschrijving. Uw bedrijf zal deze vragenlijst enkele dagen op voorhand ontvangen. De kostprijs bedraagt 400 euro.
  • Stand & extra pagina: Deze formule omvat de formule 'Stand' waarbij u een extra A5 pagina in kleur kan invullen in de jobbeursgids. U bent volledig vrij wat betreft inhoud en layout. De kostprijs bedraagt 500 euro.
  • Stand & extra pagina & presentatie: Deze formule omvat de formule 'Stand & extra pagina' waarbij een sessie wordt voorzien van ongeveer 20 minuten in een aparte presentatieruimte. Dit laat u toe om een bedrijfspresentatie, een beschrijving van een typisch project of een demo te geven. De
    kostprijs voor deze formule bedraagt 650 euro.
    Let op, er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar voor deze formule die first-come-first-serve worden toegekend!

Voor de bezoekers is de toegang tot de beurs gratis. Uiteraard geldt dit ook voor eventuele geïnteresseerden uit het bedrijf.

Locatie

De beurs zal plaatsvinden in de Campusbibliotheek, dichtbij de faculteit ingenieurswetenschappen.  

Inschrijvingen

Inschrijvingen voor de jobdag editie 2011 kunnen nu reeds gebeuren op http://www.ieee-sb-leuven.be/jobdag2011/bedrijven/inschrijven/

Let op: het aantal plaatsen is beperkt en de inschrijvingen worden afgesloten op 20 november 2011.

Om een idee te krijgen over wat deze jobdag precies inhoudt kan u een kijkje nemen op de webpagina van de vorige editie: http://www.ieee-sb-leuven.be/jobdag2010/

Contact

via info@ieee-sb-leuven.be

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us