LEUVEN MINDGATE

Call demonstratie- en disseminatieprojecten 'e-mobility'


Oproep

‘Maximale integratie van duurzame voertuigtechnologie in relatie met de omgeving en het energiedistributienet’
Speerpuntdomein E-MOBILITY - Thema: maximale integratie van duurzame voertuigtechnologie in relatie met de omgeving en het energiedistributienet.

VITO, provincie Vlaams-Brabant en Flanders Smart Hub nodigen consortia met kmo’s uit om demonstratie- en disseminatieprojecten in te dienen over duurzame technologieën in het domein E-MOBILITY.

Een eerste open uitnodiging aan Vlaams-Brabantse bedrijven voor het indienen van zo’n demonstratie- en disseminatieprojecten op vlak van E-MOBILITY betreft het thema ‘maximale integratie van duurzame voertuigtechnologie in relatie met de omgeving en het energiedistributienet’. Consortia van bedrijven, geleid door een Vlaams-Brabantse kmo, formuleren een project dat ze tijdens de uitvoering onafhankelijk en wetenschappelijk onderbouwd laten valideren door VITO en eventueel andere (lokale) kennisinstellingen. Het project kost maximaal 100 000 euro. Hiervan draagt het bedrijfsconsortium 34%, de overige 66% wordt gesubsidieerd door VITO en provincie Vlaams-Brabant. Projectvoorstellen worden verwacht uiterlijk 30 september 2011. Terugkoppeling door VITO wordt verwacht tegen 31 oktober 2011. Uit de ingediende voorstellen kunnen eventueel meerdere varianten worden goedgekeurd.

Interesse?

Meer informatie over de voorwaarden, het inschrijfformulier en een model van samenwerkingsovereenkomst kan hieronder worden gedownload:

Contact en meer informatie:

Carine Van Hove
Tel. + 32 14 33 69 79
Verstuur een bericht naar Carine Van Hove

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us