LEUVEN MINDGATE

Telenet Business Bytes nieuwsbrief - nieuw initiatief van de bedrijfsdivisie van Telenet


Business Bytes is een nieuw initiatief van de B-to-B divisie van Telenet. Elk kwartaal zal hij relevant telecomnieuws en -advies brengen voor KMO's, grote bedrijven en overheden.  In het eerste nummer staan internet- en dataconnectiviteit centraal. We brengen onder meer verslag uit van een onderzoek van Heliview, waaruit blijkt dat de meeste bedrijven hun connectiviteit als bedrijfskritisch zien maar zich dikwaijls nog niet goed indekken tegen mogelijke storingen en onderbrekingen. Verder vind je een handige checklist met aandachtspunten voor uw internet- en dataverbinding, twee case-studies en meer info over het Telenet Service Operations Center.

We willen laten zien dat Telenet er voor bedrijven en overheden is, dat we specifieke oplossingen voor uw noden hebben, en dat onze specialisten u graag met raad en daad bijstaan.
We hopen dat deze nieuwsbrief geen eenrichtingsverkeer blijft maar een dialoog op gang brengt. In de navigatie ziet u reageren staan. Gebruik de link, want wij willen met u meedenken, met u kennis delen en onze diensten nog beter op u afstemmen. We hopen alvast dat dit eerste nummer over connectiviteit u bevalt en kijken uit naar uw allereerste reactie.

Met vriendelijke groeten,
Martine Tempels
Senior Vice-President Telenet Solutions Division  

Inhoud van deze nieuwsbrief:

  • 6 op 10 bedrijven hebben geen back-uplijn
  • Verhoog de beschikbaarheid van uw internet- en dataverbinding
  • Alle stadsdiensten op één lijn in Aalst
  • Landbouwkrediet: optimale connectiviteit en culturele waarden
  • Monitoring en kwaliteitsbewaking in het Service Operations Center
  • Jaarverslag Telenet
  • Voor uw agenda

Geïnteresseerd? Bekijk het eerste nummer online en schrijf je in om de volgende Business Bytes automatisch in je mailbox te ontvangen.

Subscribe to our newsletter

Stay tuned and get our news in your inbox: subscribe here.

Keep me informed
Follow us